Medlemskort

Skriv ut ditt medlemskort!

Alla medlemmar kan själva skriva ut sina medlemskort via ”Min sida”.

Nytt för i år!  Du som är huvudmedlem i flerfamiljshushåll kan nu skriva ut hela familjens medlemskort.

Om du inte har möjlighet att skriva ut medlemskortet själv kan du ringa eller e-posta medlemsservice på Reumatikerförbundets kansli för att få hjälp.

Kontakta:

Tips till dig med smartphone!

Medlemmar som har smartphone, mobiltelefon, kan via ”Min sida” ta ett kort på medlemskortet och den sparas under ”bilder” i mobilen.

Då behövs ingen utskrift. Varje gång man behöver medlemskortet tar man fram sin mobil och visar bilden som finns lagrad i mobilen.

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!