Bli medlem

Kom med i vår lokalförening!
Som medlem får du möjlighet att träffa andra på möten, i studiecirklar, vid träning i varmbassäng etc.
Det betyder oerhört mycket att få dela sina tankar om livet med andra i samma situation.

Har du inte redan en personlig kontakt med någon som är medlem i Lycksele lokalförening hör av dig till oss. I lokalföreningen arbetar vi främst med att bevaka kommunala sjukvårdfrågor samt att ordna olika träffar för medlemmarna.
Dessa träffar kan vara allt från trevliga middagar till föreläsningar och studiecirklar.

Bli medlem
Enklaste sättet att bli medlem är att fylla i formuläret som finns på Reumatikerförbundets hemsida.
Du kan även skriva direkt till föreningen via adress

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!